Arkitekturfotograf med følelser for billedet

Et billede skal fortælle en historie. Det skal inspirere. Det skal lede tankerne hen imod en særlig følelse. Det skal tage udgangspunkt i en drøm, som ikke er forudbestemt. Man siger, at et billede siger mere end tusinde ord, men hvad er det så, billedet fortæller?

Vi har alle sammen forskellige opfattelser af det, vi ser, og derfor er det mit job som fotograf ved hjælp af forskellige virkemidler at lede modtagerne af billederne hen til en særlig følelse, et særligt budskab eller en særlig stemning.

Jeg har flere års erfaring som henholdsvis arkitekturfotograf og landskabsfotograf, ligesom jeg også arbejder som reklamefotograf og portrætfotograf for kunder i hele landet.

Billeder af landskaber og arkitektur fortæller en historie

At tage billeder af arkitektur og landskab kræver, at man på forhånd sætter sig grundigt ind i, hvad det er for en historie, man vil fortælle med det pågældende billede. En trappe er for eksempel ikke bare en trappe. En trappe kan være et symbol for noget nyt, der venter, ligesom havet heller ikke bare er havet. Havet kan både være stille og lunefuldt. På en varm sommerdag med let bølgeskvulp kan havet symbolisere ro og stabilitet, men omvendt kan havet symbolisere det komplet modsatte, hvis billedet tages i stormvejr og med høje bølger.

Skal jeg hjælpe med at formidle den rette følelse eller stemning ved jeres ejendom, interiør eller andet inden for landskabs- og arkitekturfotografi, så tag endelig kontakt.

Kontakt mig

Send mig en besked hvis du er du interesseret i et photoshoot eller du har spørgsmål.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.