Portrætfotograf der tager portrætter til ethvert formål

Man siger, at et billede kan sige mere end tusinde ord. Her tænker mange formentlig på et billede, der tydeligt fortæller en historie, men der findes mange forskellige typer billeder, og de har alle sammen et budskab og en fortælling. Det gælder også for de klassiske portrætfotografier, som kan tages i flere forskellige sammenhænge.

Jeg arbejder blandt andet som portrætfotograf for kunder i Valby og resten af København samt på hele det øvrige Sjælland, og jeg kan hjælpe dig, hvis du kunne tænke dig at fortælle, hvem du er med et enkelt billede. Jeg kan selvfølgelig også hjælpe dig, hvis du for eksempel ønsker at forevige et minde om dit barn, der vokser op eller noget helt andet.

Professionel portrætfotograf siden 1991

Jeg har arbejdet som professionel fotograf siden 1991, og jeg har igennem årene taget rigtig mange portrætfotografier af både kendte og ukendte personer. Jeg kan hjælpe dig med at udtrykke din personlighed eller et særligt budskab via dit portræt, uanset hvad portrætbilledet skal bruges til.

Det kan for eksempel være:

  • Et portrætbillede til en nyhedsartikel
  • Et pressebillede
  • Et portrætbillede til dine sociale medie-profiler
  • Et portrætbillede til din hjemmeside
  • Et portrætbillede der skal i glas og ramme hjemme på væggen.

Kontakt mig og hør mere om mit arbejde

Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om mit arbejde, eller hvis du leder efter en portrætfotograf, landskabs– eller reklamefotograf, der kan hjælpe dig med at udtrykke lige netop det, du søger.

Jeg kommer gerne ud til dig i København eller på resten af Sjælland.